Stemmig bestemd

“Wat is het?” was de vraag die me gesteld werd, toen ik het nieuwe gezicht van de website van de Orde der Schijnheilige Delicatessen liet zien. In mijn blijdschap dat ik de gezichten kon laten zien, die voor mij de Orde inhoud gaven, had ik daar niet over nagedacht. Ik dacht dat het voldoende was om orde te scheppen.

Maar half november kwam Soeur Café Dom Bénédictine, die eigenlijk de aanzet gaf voor dit nieuwe gezicht, een dagje over, vanuit Kranenburg, een plaats nèt over onze oostelijke grens. En zij ontmoette voor het eerst Soeur Potpourri. Hoewel ze in hun ontmoeting merkten dat ze ooit, in lang vervlogen tijden, in Leeuwarden op dezelfde opleiding zaten.

Deze ontmoeting kreeg zin. Zin om ruimte te maken, zin om te zingen, zin om samen te komen en te zien wat wil: een Zingende Zuiverende Satsang aan het einde van het jaar. Tijd en ruimte werd gevonden: 29 december a.s.  in de Verbindingsweg in Bloemendaal. In de bijgevoegde uitnodiging zie je de details.

Dus dit is het, de Orde der Schijnheilige Delicatessen: een groep mensen die zin kunnen krijgen van elkaar. Om te beginnen.

Wees welkom!